Drob de rata

Printeaza

 

O reteta delicioasa de drob din imimi de rata, oua, ceapa verde, marar, patrunjel, sare si Drob de ratapiper.

Ingrediente:

  • 500 g inimi de raţă
  • 3 ouă crude
  • 3 ouă fierte tari
  • 3 legături ceapă verde
  • mărar
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli inimile şi le pui la fiert. Fierte, le treci prin maşina de tocat, le amesteci cu 3 gălbenuşuri , ceapa verde, verdeaţa, albuşurile bătute spumă, sarea şi piperul.

Răstorni jumătate de compoziţie într-o tavă de chec, unsă şi tapetată cu pesmet. Aşezi ouăle întregi, pui restul compoziţiei de drob, ungi deasupra cu puţin ulei sau unt şi dai la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.