Drob de vinete cu telemea

Printeaza

Drob de vinete cu telemea din: vinete, telemea, fris, verdeata, oua, vegeta, sare, piper.

Ingrediente:Drob de vinete cu telemea

  • 3 vinete potrivite
  • 5 linguri telemea rasă
  • 4 linguri griş
  • 1 legătură verdeaţă
  • 2 ouă
  • 1 linguriţă condiment tip Vegeta sau Delikat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli vinetele, le cureţi de coajă şi le tai cubuleţe pe care le fierbi în apă cu puţină sare, circa 20 de minute.

Le scurgi de apă, le laşi să se răcească şi le amesteci cu grisul, verdeaţa tocată, ouăle bătute, telemeaua rasă, condimentul, sarea şi piperul.

Pui compoziţia într-o formă unsă cu unt şi tapetată cu pesmet, pui bucăţele de unt şi dai drobul la cuptor peotru 30 de minute

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.