Drob din ficat de pui

Printeaza

Drob din ficat de pui din: ficatei de pui, pipote de pui, ceapa verde, usturoi, patrunjel, marar, oua, condimente, sare, piper si faina.

Ingrediente:Retete_3

  • 250 g ficatei de pui
  • 250 g pipote de pui
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 3 oua crude
  • 5 oua fierte tari
  • 1 lingura condiment pentru drob
  • sare
  • piper
  • 1 lingura faina sau 2 felii paine inmuiata

 

Mod de preparare:

Ficăţeii şi pipotele le fierbi în apă cu sare. Le scurgi bine, apoi le dai prin maşina de tocat, le amesteci cu verdeaţa tocată fin, ouăle, condimentul de drob, făina sau pâinea înmuiată şi scursă bine. Pasta obţinută, omogenizată bine, o întinzi pe o foaie de staniol.

La mijloc, aşezi ouăle fierte tare şi curăţate de coajă, cap la cap, şi rulezi în aşa fel în­cât ouăle să se afle la mijloc. Strângi folia la capete şi o pui într-o tavă unsă cu ulei. Laşi să se coacă drobul 35 de minute. îl serveşti feliat, pe pat de sa­lată verde cu garnitură de cartofi natur.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.