Drob de miel in aluat
PrinteazaDrob de miel in aluat din: organe de miel, oua, paine, unt, marar, patrunjel, ceapa, sare, piper, ou, faina, unt.
Ingrediente:
- 700 g organe miel
- 4 oua
- 2 felii de paine
- 200 g unt
- 1 legatura marar
- 1 legatura patrunjel
- 2 legaturi ceapa
- sare
- piper
Pentru aluat:
- 1 ou
- 150 g faina
- 1 lingura unt
- sare
Mod de preparare Drob de miel in aluat:
Spala si curata bine organele de miel si pune-le sa fiarba la foc mic, aproximativ 15 minute.
Dupa ce s-au fiert, pune-le intr-un castron mare sa se raceasca, apoi da-le prin masina de tocat.
Taie marunt verdeata, ceapa verde si caleste-le 3-4 minute cu o lingurita de ulei.
Pune feliile de paine sa se inmoaie in putin lapte, adauga-le peste carnea de miel si amesteca bine. D
upa, adauga si verdeata, ceapa, ouale, untul, sarea si piperul si amesteca din nou pana obtii o compozitie omogena.
Prepara foaia de aluat si pune-o intr-o tava unsa cu unt, apoi adauga si compozitia de carne si pune-o la cuptor 10 minute.
Pofta buna!