Drob de miel in bacon

Printeaza

O reteta de drob de miel in bacon din: carne de miel, organe de miel, bacon, oua, ceapa, unt si condimente.

Ingrediente:Drob de miel in bacon

  • 1 kg carne de miel
  • 500 g organe de miel
  • 200 g bacon feliat
  • 8 oua
  • 1 ceapa
  • 50 g unt
  • condimente

 

Mod de preparare:

Pune la fiert organele împreună cu carnea. Intre timp, pune patru ouă la fiert. Incinge untul şi căleşte ceapa până se înmoaie. Dă prin maşina de tocat carnea şi organele. In pasta de carne, amestecă trei ouă bătute bine, ceapa călită (puţin răcorită) şi condimentele pentru drob şi potriveşte cu sare şi piper.

Aranjează feliile de bacon pe o bucată de folie (de aluminiu sau plastic, ce ai la îndemână). Pune deasupra compoziţia de carne. Din loc în loc, aşază câte un ou fiert.

Cu ajutorul foliei, modelează pentru a acoperi ouăle astfel încât să înveleşti drobul cu feliile de bacon. Pune drobul într-o tavă unsă cu ulei şi adaugă puţină apă. Dă la cuptor 40-50 de minute. Din când în când, stropeşte cu apă.

Drob de miel in bacon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.