Drob de miel in bacon
PrinteazaO reteta de drob de miel in bacon din: carne de miel, organe de miel, bacon, oua, ceapa, unt si condimente.
- 1 kg carne de miel
- 500 g organe de miel
- 200 g bacon feliat
- 8 oua
- 1 ceapa
- 50 g unt
- condimente
Mod de preparare:
Pune la fiert organele împreună cu carnea. Intre timp, pune patru ouă la fiert. Incinge untul şi căleşte ceapa până se înmoaie. Dă prin maşina de tocat carnea şi organele. In pasta de carne, amestecă trei ouă bătute bine, ceapa călită (puţin răcorită) şi condimentele pentru drob şi potriveşte cu sare şi piper.
Aranjează feliile de bacon pe o bucată de folie (de aluminiu sau plastic, ce ai la îndemână). Pune deasupra compoziţia de carne. Din loc în loc, aşază câte un ou fiert.
Cu ajutorul foliei, modelează pentru a acoperi ouăle astfel încât să înveleşti drobul cu feliile de bacon. Pune drobul într-o tavă unsă cu ulei şi adaugă puţină apă. Dă la cuptor 40-50 de minute. Din când în când, stropeşte cu apă.
Drob de miel in bacon
Pofta buna!