Drob de ciuperci cu ceapa si oua din: ciuperci, ceapa, oua, faina, marar, patrunjel, condimente, piper. Durata: aproximativ 45 de minute. Ingredinte: 2 cutii ciuperci taiate 5 cepe potrivite 3 oua 3 linguri faina marar patrunjel condimente piper Mod de preparare: Se toaca ceapa marunt (sau se da prin masina de tocat), se […]
Drob de miel cu ficat de pasare, ceapa verde si tarhon
PrinteazaDrob de miel cu ficat de pasare, ceapa verde si tarhon din: organe de miel, pipote si inimi de pui, ficat de pasare, ceapa, usturoi verde, tarhon, ceapa verde, oua, smantana, pesmet, unt, piper, condiment, sare si delikat.
Ingrediente:
- organele de miel (ficat, rinichi, plamani, inima)
- 1/2 kg pipote si inimi de pui
- 1/2 kg ficat de pasare
- 2 cepe
- 4-5 fire usturoi verde
- putin tarhon
- 6 fire ceapa verde
- 6 oua
- 2 linguri smantana
- pesmet
- 50 g unt
- piper
- condiment pentru drob
- sare
- delikat
Mod de preparare:
Se spală organele de miel şi se tin în apă cu otet 15 minute. Se scot se taie bucati de 5 cm şi se pun la fiert împreună cu ficatul, pipotele si inimile de pui.
După fierbere se scot, si se dau prin maşina de tocat carnea împreună cu ceapa uscată, ceapa verde, usturoiul şi tarhonul.
Compozitia se amesteca bine cu ouale, smantana, condimentele si se pun intr-o tava de yena sau de cozonac unsă cu unt si presarata cu pesmet.
Se pune în cuptor si se tine pana cand capata o culoare maronie. se pot pune 3 oua fierte tari.
Feliile de drob capata culoare si au un aspect deosebit.
Drob de miel cu ficat de pasare, ceapa verde si tarhon
Drob de legume și quinoa cu ciuperci si masline
Drob de legume și quinoa cu ciuperci si masline din: quinoa, morcovi, telina, ciuperci, masline, ardei gras, patrunjel, marar, sare si piper. Ingrediente: 1 cană quinoa 2 morcovi 1 țelină de dimensiune mijlocie 1 legătură ceapă verde 200 g ciuperci 100 g măsline 1 ardei gras roșu 1 legătură pătrunjel 1 legătură mărar sare piper […]
Drob traditional de miel – usor de preparat
Drob traditional de miel din: inima, ficatul si plamanii de la un miel, ceapa, marar, patrunjel, morcov, ceapa verde, radacina de patrunjel, aluat, paine, piper si ulei. Drobul de miel este un preparat culinar tradițional românesc, fiind una dintre mâncărurile din miel specifice sărbătorii de Paște. Ingredinte: inima, ficatul si plaminii de […]
Pofta buna!