Drob traditional de miel din: inima, ficatul si plamanii de la un miel, ceapa, marar, patrunjel, morcov, ceapa verde, radacina de patrunjel, aluat, paine, piper si ulei. Drobul de miel este un preparat culinar tradițional românesc, fiind una dintre mâncărurile din miel specifice sărbătorii de Paște. Ingredinte: inima, ficatul si plaminii de […]
Drob de miel cu marar si oua
PrinteazaDrob de miel cu marar si oua din: organe de miel, ceapa verde, marar, oua, sare, piper.
- organe interne de la un miel
- 3 legatura ceapa verde
- 2 legaturi marar
- 3 oua fierte tari
- 3 oua crude
- sare
- piper
Mod de preparare:
Organele interne se spală bine si apoi se pun la fiert în apă cu sare. Se spumează si se lasă la fiert 15 minute.
Odată fierte, organele se trec prin maşina de tocat împreună cu ceapa şi verdeaţa.
Se potriveşte gustul tocăturii de sare şi piper şi se amestecă cu cele trei ouă crude bătute bine.
Intr-o tavă uşor unsă şi tapetată cu făină se pune jumătate din cantitatea de tocătură, se aşază ouăle fierte şi apoi se pune restul amestecului de tocătură.
Se dă tava la cuptor pentru 40 de minute şi apoi se lasă să se răcească în tavă.
Drob de miel cu marar si oua
Pofta buna!
poate iti placce si:
Drob clasic din miel
Drob clasic din miel din: măruntaie de miel, ceapa, usturoi, patrunjel, marar, oua, sare, piper. Ingrediente: un kg măruntaie de miel 3 legaturi ceapă verde 3 legaturi usturoi verde 2 legaturi patrunjel 2 legaturi marar 5 oua sare piper Mod de preparare: Se spală foarte bine de mai multe ori organele în apă rece. Se […]
Pofta buna!