Drob de miel cu marar

Printeaza

Drob de miel cu marar din: maruntaie de miel, oua, ceapa verde, unt, patrunjel verde, marar, sare si piper.

Ingrediente:

  • maruntaie de miel
  • 4 oua
  • 10 cepe verzi
  • 1 lingura unt
  •  patrunjel verde
  •  marar
  •  sare
  •  piper

 

Mod de preparare Drob de miel cu marar:

In apa fierbintese baga maruntaiele de miel sa fiarba la foc mic pana sunt gata.

Dupa ce s-au fiert, se toaca marunt cu un cutit sau satar.

Se amesteca cu ceapa, verdeata tocate marunt, ceapa cu frunze cu tot, se adauga galbenusurile si albusul batut spuma, sare, piper dupa gust. Se amesteca bine totul.

Se unge o tava cu unt, apoi se pune praporul care trebuie sa imbrace peretii laterali, se toarna compozitia si se acopera cu praporul de pe margini. Se baga la cuptor la copt.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • maruntaie miel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.