Drob de miel pentru Paşte
PrinteazaO reteta de drob de miel pentru Paşte din: maruntaie de miel, carne de porc, ceapa verde, marar, oua, sare si condimente.
- 500 gr maruntaie de miel ( rinichi , ficat)
- 150 gr carne de porc
- 10 cepe verzi
- marar proaspat
- 4 oua
- sare si condimente
Mod de preparare:
Maruntaiele se fierb dupa care se dau prin masina de tocat si se amesteca apoi cu cele 4 oua, cu condimentele, ceapa taiata marunt si cu mararul.
Se unge o tava cu putin ulei, se toarna compozitia in aceasta si se tine la cuptor aprioximativ 30 de minute. Drobul se mananca dupa ce s-a racit.
Drob de miel pentru Paşte
Pofta buna!
Incoming search terms:
- drob de miel pentru paste
Vine pastele, o sa incerc drobul
Ca tot trebuie sa sa fac drob
Mama face drobul, eu inca ma uit 🙂
Sa-mi prepari si mie un drob, mi se pare tare complicat