Drob de miel pentru Paşte

Printeaza

O reteta de drob de miel pentru Paşte din: maruntaie de miel, carne de porc, ceapa verde, marar, oua, sare si condimente.

Ingrediente:Drob de miel pentru Paşte

  • 500 gr maruntaie de miel ( rinichi , ficat)
  • 150 gr carne de porc
  • 10 cepe verzi
  • marar proaspat
  • 4 oua
  • sare si condimente

 

Mod de preparare:

Maruntaiele se fierb dupa care se dau prin masina de tocat si se amesteca apoi cu cele 4 oua, cu condimentele, ceapa taiata marunt si cu mararul.

Se unge o tava cu putin ulei, se toarna compozitia in aceasta si se tine la cuptor aprioximativ 30 de minute. Drobul se mananca dupa ce s-a racit.

Drob de miel pentru Paşte

Drob de miel pentru Paşte

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • drob de miel pentru paste

4 comentarii

  1. Vine pastele, o sa incerc drobul

  2. Ca tot trebuie sa sa fac drob

  3. Mama face drobul, eu inca ma uit 🙂

  4. Sa-mi prepari si mie un drob, mi se pare tare complicat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.