Drob de miel cu sparanghel si boia de ardei
PrinteazaO reteta de drob de miel cu sparanghel si boia de ardei din: maruntaie de miel, oua, ulei, ceapa verde, ardei grasi, sparanghel, margarina, faina, boia de ardei, sare si piper.
- maruntaiele de la miel (inima, ficat, palmani si rinichi)
- 5 oua
- 4 oua fierte
- 2 linguri cu ulei
- 2 legaturi de ceapa verde
- 2 ardei grasi
- 6 fire de sparanghel fiert
- 1 lingura cu margarina
- 1 lingura cu faina
- boia de ardei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Opăreşte măruntaiele şi, după ce s-au răcorit, trece-le prin maşina de tocat. Adaugă ouăle, ceapa tăiată rondele, ardeii cubuleţe şi sparanghelul fiert separat şi tăiat mai mărunt. Condimentează cu sare, piper şi un praf de boia.
Unge o formă de cozo¬nac cu margarină şi tapeteaz-o cu făină. Pune jumătate din compoziţia de carne şi, din loc în loc, aşază ouăle fierte. Acoperă cu restul de compoziţie. Unge deasupra cu ulei şi lasă la cuptor 30-45 de minute. Este delicios fie cald, fie rece.
Drob de miel cu sparanghel si boia de ardei
Pofta buna!