Drob de miel cu sparanghel si boia de ardei

Printeaza

O reteta de drob de miel cu sparanghel si boia de ardei din: maruntaie de miel, oua, ulei, ceapa verde, ardei grasi, sparanghel, margarina, faina, boia de ardei, sare si piper.

Ingrediente:Drob de miel cu sparanghel si boia de ardei

  • maruntaiele de la miel (inima, ficat, palmani si rinichi)
  • 5 oua
  • 4 oua fierte
  • 2 linguri cu ulei
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 ardei grasi
  • 6 fire de sparanghel fiert
  • 1 lingura cu margarina
  • 1 lingura cu faina
  • boia de ardei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Opăreşte măruntaiele şi, după ce s-au răcorit, trece-le prin maşina de tocat. Adaugă ouăle, ceapa tăiată rondele, ardeii cubuleţe şi sparanghelul fiert separat şi tăiat mai mărunt. Condimentează cu sare, piper şi un praf de boia.

Unge o formă de cozo¬nac cu margarină şi tapeteaz-o cu făină. Pune jumătate din compoziţia de carne şi, din loc în loc, aşază ouăle fierte. Acoperă cu restul de compoziţie. Unge deasupra cu ulei şi lasă la cuptor 30-45 de minute. Este delicios fie cald, fie rece.

Drob de miel cu sparanghel si boia de ardei

Drob de miel cu sparanghel si boia de ardei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.