Drob picant de miel cu ceapa verde

Printeaza

Drob picant de miel cu ceapa verde din: ficat de miel, piept de pui, oua, unt, ceapa, miez de paine, lapte, sare, piper, cimbru, pesmet, ceapa verde si rosii.

Ingrediente:

  • 500 ficat de miel
  • 500 piept de pui
  • 4 ouă
  • 250 unt
  • 2 cepe albe
  •  miezul de la o baghetă
  • 250 lapte
  •  sare
  •  piper
  •  cimbru
  •  o lingură pesmet
  •  ceapă verde şi roşii

 

Mod de preparare:

Drob picant de miel cu ceapa verde: Ficatul de miel se lasă aproximativ o oră în lapte. spală carnea de pui, apoi, împreună cu ficatul, se pun să fiarbă, la foc mic, în apă cu un praf de sare.

încearcă cu o furculiţă dacă au fiert, apoi se scot în sită să se scurgă şi se taie bucăţi mici. curăţă ceapa şi se lasă câteva minute în apă rece.

Separat, într-un bol, se pune miezul de la o baghetă şi se stropeşte cu laptele călduţ.

pun toate ingredientele în robot şi se lasă să se paseze aproximativ 10 minute.

adaugă ouăle unul câte unul, se condimentează cu sare, cimbru şi piper şi compoziţia se toarnă într-o tavă de cozonac tapetată cu unt şi cu pesmet.

După ce s-a copt, se lasă să se răcească şi se serveşte împreună cu alte aperitive calde, cât şi reci, şi cu ceapă verde.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Ceaiul Assam: Istorie, Producție și Beneficii

Tot Ce Trebuie Să Știi – Ceaiul Assam este unul dintre cele mai populare și apreciate tipuri de ceai negru din lume. Originar din regiunea Assam din nord-estul Indiei, acest ceai este renumit pentru aroma sa bogată, robustă și culoarea sa intensă. Istoria Ceaiului Assam Ceaiul Assam își […]

Sos de Trufe și Parmezan

o delicatesă culinară care aduce un plus de eleganță și rafinament oricărui preparat. Acest sos cremos, bogat și intens aromat este perfect pentru a fi servit cu paste, carne sau legume. Trufele, cunoscute ca fiind „diamantele bucătăriei”, împreună cu parmezanul, creează un gust inconfundabil și sofisticat care va impresiona […]

 

 

 

 

 

 

2 comentarii

  1. Anastasia Miron

    Asa l-am facut si eu, putin picant, mie asa-mi place drobul, sa aiba un strop de usturime, nu prea multa, dar sa aiba ceva …

  2. Anul asta vreau sa fac si eu drob, sa vad daca-mi iese 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.