Drob de porc cu mere

Printeaza

Drob de porc cu mere  din: carne de porc, orez, ceapa, mere, oua, piper, nucsoara si sare.

 

Ingrediente:

  • 1 kg carne de porc tocata
  • 100 g orez
  • 1 ceapa
  • 2 mere
  • 2 oua
  • 1 lingurita cu piper alb macinat
  • 1 varf de nucsoara
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbe orezul (nu foarte mult), toacă mărunt ceapa şi dă merele pe râzătoare. Scurge merele şi amestecă-le cu carnea tocată, cea­pa, orezul fiert şi restul ingredientelor.

Din compoziţia obţinută, formează baghete şi aşază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Da la cuptor, la foc potrivit, 30-35 de minute. Serveste drobul cald sau rece, cu felii de mar si vin alb.

Drob de porc cu mere

Drob_de_porc_cu_mere

Pofta buna!

 

 

 

Drob din soia cu legume

Drob din soia cu legume din: soia boabe, apa, telina verde, ardei, ceapa, usturoi, masline, faina de ovaz, sos de soia, drojdie, salvie, boia, condiment vegetal, patrunjel, sare. Ingrediente: 1 cană soia boabe 1/2 cană apă 4 lujeri de ţelină (verde) tăiaţi mărunt ardei tăiaţi mărunt 1 ceapă tăiată mărunt 2-3 căţei de usturoi raşi […]

Drob cu sparanghel

Drob cu sparanghel din: pate de porc, oua, sparanghel, ceapa, ardei, unt, verdeata, faina, ulei, sare, piper. Ingrediente: 600 g pate de ficat de porc 8 ouă 6 fire de sparanghel 2 cepe 1 ardei gras roşu 1 legătură de pătrunjel verde 1 legătură de mărar verde 1 lingură cu unt 1 lingură cu făină […]

Drob cu carne de vita si verdeata

Drob cu carne de vita si verdeata din: carne de vita, oua, maruntaie de vita, ceapa, sare, piper, busuioc, cimbru si verdeata. Ingrediente: 500 g carne de vita tocata 4 oua + 1 ou pentru uns 1 kg maruntaie de vita amestecate (ficat, plamani, rinichi) 4 cepe mari sare piper busuioc cimbru verdeata tocata (patrunjel, marar) […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.