Drob de porc

Printeaza

Drob de porc 

Ingrediente:

  • 1/2 kg ficat de porc
  • 1 kg carne de porc
  • 2 rinichi
  • 4 ouă
  • l legătură pătrunjel
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • piper
  • 100 g caşcaval
  • 1 lingură bulion
  • ulei

 

Mod de preparare:

Drob de porc: Speli carnea şi măruntaiele de porc şi le pui la fiert în apă cu sare. Când sunt gata le scurgi, le treci prin maşina de tocat de două ori, le amesteci cu ouăle bătute, verdeaţa tocată, potriveşti de sare şi piper.

Aşezi com­poziţia într-o tavă de chec unsă cu ulei, întinzi caşcavalul ras amestecat cu bulionul şi dai drobul la’cuptor pentru 35-40 de minute.

După ce s-a copt, îl laşi să se răcească în tavă, apoi îl tai felii pe care le aşezi pe un platou.

 

Poftă bună!

 

 

 

Scrumbie Marinată cu Ceapă și Piper

Scrumbie Marinată cu Ceapă și Piper din: scrumbie, ceapa, piper, otet, apa, dafin, sare, zahar, ulei. Este o rețetă tradițională, apreciată pentru gustul său intens și aroma sa distinctă. Această preparare combină savoarea naturală a peștelui cu notele picante și dulci ale cepei și piperului, rezultând un aperitiv sau o gustare rafinată. Marinada nu numai […]

Bruschete cu Leurda și Roșii Cherry

Bruschete cu Leurda și Roșii Cherry: sunt un aperitiv simplu și delicios, perfect pentru a începe o masă festivă sau pentru a savura o gustare sănătoasă și gustoasă. Această combinație de ingrediente proaspete și aromate aduce un plus de savoare și nutrienți, fiind o alegere excelentă pentru cei care doresc să îmbine gustul cu beneficiile […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.