Drob de ciuperci cu ceapa si oua din: ciuperci, ceapa, oua, faina, marar, patrunjel, condimente, piper. Durata: aproximativ 45 de minute. Ingredinte: 2 cutii ciuperci taiate 5 cepe potrivite 3 oua 3 linguri faina marar patrunjel condimente piper Mod de preparare: Se toaca ceapa marunt (sau se da prin masina de tocat), se […]
Drob de pui cu fistic in aluat
PrinteazaDrob de pui cu fistic in aluat din: ficat de pui, bacon, carne tocata de porc, ceapa, coriandru, usturoi, sare, piper, fistic, aluat foietaj si ou.
Ingrediente:
- 125 g ficat de pui
- 250 g bacon tocat mărunt
- 350 g carne tocată de porc
- 100 g bacon cu mai multă slănină
- 1 ceapă tocată mărunt
- o mână plină de coriandru tocat
- 2 căţei de usturoi zdrobiţi
- sare şi piper negru proaspăt măcinat
- 100 g fistic
- 1 aluat foietaj
- 1 ou, bătut uşor
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 180°C. Dă baconul, carnea tocată, slănina, ceapa, coriandrul, usturoiul şi ficatul prin maşina de tocat.
Vei obţine un amestec neted. Condimentează bine cu sare şi piper.
Adaugă fisticul şi amestecă.Tapetează cu folie o formă de chec de 30×10 cm. Acoperă cu aluat foietaj baza şi pereţii tăvii.
Părţile scurte din lateral nu trebuie să fie căptuşite. Toarnă amestecul de carne tocată în tavă şi acoperă cu fâşii de aluat.
Unge deasupra cu ou bătut.Introdu tava în cuptor şi lasă să se coacă 60-90 de minute, sau până când aluatul devine maroniu, iar umplutura este coaptă.
Lasă să se răcească în frigider.
Drob de pui cu fistic in aluat
Pofta buna!
Drob de legume și quinoa cu ciuperci si masline
Drob de legume și quinoa cu ciuperci si masline din: quinoa, morcovi, telina, ciuperci, masline, ardei gras, patrunjel, marar, sare si piper. Ingrediente: 1 cană quinoa 2 morcovi 1 țelină de dimensiune mijlocie 1 legătură ceapă verde 200 g ciuperci 100 g măsline 1 ardei gras roșu 1 legătură pătrunjel 1 legătură mărar sare piper […]