Drob de pui cu morcovi si marar
PrinteazaDrob de pui cu morcovi si marar din: ficat de pui, carne tocată de pui, oua morcovi, marar, patrunjel, ceapă verde, usturoi verde, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 kg ficat de pui
- 500 carne tocată de pui
- 5 ouă
- 4 ouă fierte
- 3 morcovi fierţi
- 2 legături mărar
- 2 legături pătrunjel
- 3 legături ceapă verde
- 2 legături usturoi verde
- sare
- piper
- 4 ouă pentru crusta de sus
Mod de preparare:
Ficatul de pui îl speli şi îl fierbi, apoi îl toci mărunt, îl amesteci cu carnea tocată de pui, verdeţurile tăiate mărunt, morcovii fierţi tocaţi mărunt, ouăle fierte tocate mărunt, ouăle crude, sare şi piper, după gust.
Tapetezi 2 tăvi de chec cu hârtie de copt sau de aluminiu şi pui umplutura. Dai la cuptorul preîncălzit, circa 40-45 de minute.
Cu 10 minute înainte de a opri focul, baţi cele 4 ouă şi le torni deasupra fiecărui chec, pentru a forma o crustă aurie.
Pofta buna!