Rețetă Tradițională de Piftie cu Ciolan: O Delicatesă de Sărbători din: ciolan de porc, ceapa, usturoi, foi de dafin, sare, piper, apa. Piftia cu ciolan este o mâncare tradițională de sărbători cu origini adânc înrădăcinate în bucătăria românească. Această rețetă autentică îmbină suculența ciolanului de porc cu gelatina naturală pentru a crea o delicatesă rece […]
Drob de pui
PrinteazaDrob de pui
Ingrediente:
- 300 g pipote şi inimi de pui
- 200 g ficăţei de pui
- 3 ouă
- 1 legătură ceapă verde
- 2-3 fire usturoi verde
- 1 legătură mărar
- 1 legătură pătrunjel
- sare
- piper
- condiment tip Delikat
Mod de preparare:
Drob de pui: Speli si cureti pipotele, inimile si ficateii si le pui la fiert in apa cu sare, dar fierbi ficateii separat. Intre timp, speli ceapa, usturoiul, mararul si patrunjelul si le tai marunt.
Dupa ce au fiert maruntaiele, le strecori si le treci prin maşina de tocat, apoi le amesteci cu verdeaţa tocată şi cu 2 ouă bătute.
Potriveşti gustul de sare, piper şi condiment, omogenizezi compoziţia şi o torni într-un vas uns cu ulei şi tapetat cu făină.
Baţi oul rămas, îl întinzi peste compoziţia de drob şi dai la cuptor pentru 35-40 de minute.
Poftă bună!
Somon Teriyaki – Deliciu Asiatic
Somon Teriyaki – Deliciu Asiatic din: file de somon, sos teriyaki, zahar brun, mirin, sake, ulei de susan, seminte de susan, ceapa verde. Pregătiți-vă să vă bucurați de o explozie de arome asiatice cu rețeta noastră de somon Teriyaki. Acest preparat aduce o combinație perfectă de dulce și sărat, împreună cu notele distinctive ale sosului […]