Drob cu sparanghel din: pate de porc, oua, sparanghel, ceapa, ardei, unt, verdeata, faina, ulei, sare, piper. Ingrediente: 600 g pate de ficat de porc 8 ouă 6 fire de sparanghel 2 cepe 1 ardei gras roşu 1 legătură de pătrunjel verde 1 legătură de mărar verde 1 lingură cu unt 1 lingură cu făină […]
Drob de usturoi şi ceapă verde – usor de preparat
PrinteazaDrob de usturoi şi ceapă verde din: ceapa verde, usturoi, verde, oua, fucat de pui, smantana, sare, piper, busuioc, patrunjel, marar si ulei.
- 5 legaturi de ceapa verde
- 3-4 legaturi de usturoi verde
- 5 oua
- 400 g ficat de pui
- 100 g smantana
- sare
- piper
- busuioc
- foarte multa verdeata (patrunjel si marar, circa 3 legaturi din fiecare)
- 50 ml ulei
Mod de preparare:
Cureţi ficăţeii, îi speli şi îi fierbi în apă sărată. Cureţi ceapa şi usturoiul, le tai mărunt, apoi le căleşti într-o tigaie cu puţin ulei încins, timp de câteva minute.
Intr-un castron, amesteci ficăţeii tocaţi cu verdeaţa tăiată mărunt, compoziţia călită, 4 ouă, smântână, sarea, piperul şi busuiocul.
Aşezi compoziţia într-o tavă unsă cu ulei şi deasupra ungi totul cu 1 ou bătut. Aşezi câteva rondele de ceapă verde pentru aspect.
Ţii drobul la cuptor, la foc potrivit, timp de 30 de minute.
Drob de usturoi şi ceapă verde
Pofta buna!
Drob cu carne de vita si verdeata
Drob cu carne de vita si verdeata din: carne de vita, oua, maruntaie de vita, ceapa, sare, piper, busuioc, cimbru si verdeata. Ingrediente: 500 g carne de vita tocata 4 oua + 1 ou pentru uns 1 kg maruntaie de vita amestecate (ficat, plamani, rinichi) 4 cepe mari sare piper busuioc cimbru verdeata tocata (patrunjel, marar) […]
Drob de porc cu ceapa din: maruntaie de porc, ceafa de porc, oua, ceapa, smantana, unt, paine, ulei, sare, piper. Ingrediente: 3 kg măruntaie de porc (ficat, plămâni, splină, rinichi) 300 g ceafă de porc 2 ouă 3 cepe 2 linguri cu smântână 2 linguri cu unt 2 felii de pâine ulei sare piper Mod […]
Pofta buna!