Duchessa costaricana

Printeaza

O reteta de duchessa costaricana din: cartofi, galbenusuri, unt, nucsoara, sare si piper.

Ingrediente:Duchessa costaricana

  • 500 g cartofi
  • 2 gălbenuşuri
  • 100 g unt
  • nucşoară rasă
  • sare şi piper, după gust

Mod de preparare:

Se fierb cartofii în apă şi se pisează după ce se curăţă de coajă. Se amestecă superficial cartofii piure cu oul, untul, nucşoara, sarea şi piperul, în cantităţi după gust.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.