Dulceata aromata de mure

Printeaza

Dulceata aromata de mure din: mure, mere, zahar, lamaie, coriandru.

Ingrediente:Dulceata aromata de mure

  • 750 g mure
  • 1 kg mere
  • 400 ml apă
  • 750 g zahăr
  • 1 lamaie
  • 2 linguri coriandru

 

Mod de preparare:

Se spală rapid, sub jet de apă rece şi se scurg 750 g mure. Se spală 1 kg mere, se curăţă şi se taie în cubuleţe. Se pun la fiert 400 ml apă cu 750 g zahăr şi, din momentul în care dă în clocot, se lasă 10 minute.

Se pun fructele şi se lasă 45 minute, amestecând des. La finalul fierberii, se adaugă sucul strecurat de la 1 lămâie. Se ia de pe foc şi se adaugă 2 linguri coriandru măcinat.

Se toarnă imediat în borcanele pregătite, sterilizate.

Se închid ermetic, se răstoarnă şi se lasă 5 minute aşezate pe capac.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.