Dulceata de catina

Printeaza

Dulceata de catina din: boabe de catina, zahar si apa.

Ingrediente:

  • 1 kilogram boabe de catina
  • 1 kilogram zahar
  • 400 ml apa

 

Mod de preparare:

Spala bine boabele de catina, avand grija insa sa nu le rupi coditele. Pune pe foc zaharul cu apa si lasa la fiert pana obtii un sirop bine legat.

Adauga boabele de catina si amesteca din cand in cand. Lasa dulceata la fiert la foc potrivit si ai grija sa iei spuma de deasupra.

Lasa compozitia la fiert pana este bine legata si capata o culoare lucioasa. Cand este gata, ia dulceata de pe foc si  las-o sa se raceasca.

Toarna dulceata rece in borcane pe care le inchizi ermetic. Depoziteaza-le intr-un loc racoros.

Dulceata de catina

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.