Dulceaţă de agrişe

Printeaza

Dulceaţă de agrişe

Ingrediente:Dulceaţă de agrişe

  • 6 pahare agrişe
  • 1 kg zahăr
  • 1/4 l apă

 

Mod de preparare:

Cureţi agrişele de codiţe. Legi siropul din zahăr şi apă şi îl spumuieşti mereu. Când siropul s-a legat, vei pune fructele. Laşi pe foc şi scoţi sirop pe farfurie din când în când.

Dacă se încheagă şi nu curge uşor, atunci opreşti dul­ceaţa din fiert. O laşi să se răcească în cratiţă şi numai rece o vei pune în borcane.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • dulceata de agrise
  • gem de agrise
  • dulceata de agrise albe

1 comentariu

  1. N-am mancat niciodata dulceata de agrise. E buna?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.