Dulceata de boabe de soc

Printeaza

Dulceata de boabe de soc

Ingrediente:Dulceata de boabe de soc

  • 1 kg zahăr
  • 1 farfurie adâncă plină cu vârf de boabe de soc coapte bine (negre),
  • vanilie
  • zeamă de lămâie

 

Mod de preparare:

Alegi cu grijă boabele de soc negre, le speli, le scurgi într-o strecurătoare în care le alternezi cu zahăr. Le laşi 2-3 ore la rece şi le pui la fiert într-o cratiţă în care nu găteşti mâncare.

Când este aproape gata vei adăuga vanilia şi zeama de lămâie. 0 pui rece în borcane. Nu fierbe mai mult de 2 kg odată!

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.