Dulceata de caise cu fructoza
PrinteazaDulceata de caise cu fructoza din: caise, fructoza.
Ingrediente:
- 1 kg caise
- 250 g fructoză
Mod de preparare:
Speli bine caisele şi le îndepărtezi, eventual, zonele stricate. Le rupi, le scoţi sâmburii şi pui jumătăţile într-un vas. Pui fructoza peste ele şi le ţii câteva ore până când fructele îşi lasă sucul.
Aşezi vasul la foc mic şi fierbi dulceaţa aproximativ 40-50 de minute sau până când se leagă bine siropul. Arunci spuma care se formează la suprafaţă.
Opreşti focul şi o laşi să respire câteva minute. Scoţi borcanele cu grijă, după ce le-ai sterilizat, şi torni în ele dulceaţa caldă.
Eventual, poţi pune sub fiecare borcan vârful unui cuţit. Umpli, pui capacul şi ţii borcanele între pături până a doua zi, când le poţi depozita în cămară.
Dulceata de caise cu fructoza
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/dulceata-de-caise-cu-fructoza html
imi place dulceata de caise