Dulceaţa de cireşe amare albe sau negre

Printeaza

 

Fierbi un sirop dintr-un kg de zahăr şi 2 pahare mari de apă şi când s-a legat, adaugi 1 kg de cireşe amare curăţate de sâmburi. Le laşi deoparte 20-de minute, apoi pui dulceaţa la foc mic până se leagă din nou siropul.

Când e gata, adaugi 2 pliculeţe de zahăr vanilat şi opreşti focul. Acoperi cratiţa cu un şervet umed şi după 12 ore pui dulceaţa în borcănele.

Dulceaţa de cireşe amare albe sau negre

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • dulceata de cirese amare albe
  • dulceata de cirese albe amare

1 comentariu

  1. Ador dulceata de cirese amare. E perfecta si pentru papanasi. Yummy!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.