Dulceaţă de coacăze cu vanilie

Printeaza

Dulceaţă de coacăze

Ingrediente:Dulceaţă de coacăze cu vanilie

  • 1 kg coacăze
  • 1,100 kg zahăr
  • vanilie

 

Mod de preparare:

Zahărul cu vanilia se pun la fiert cu 1 1/2 pahar apă.

Cînd s-a legat, se pun coacăzele bine spălate, se mai fierb 40 minute şi cînd s-a răcit se pune in borcane.

Dacă sînt bine coapte, se pune şi foarte, puţină zeamă de lămîie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.