Dulceaţă de coacaze

Printeaza

Dulceaţă de coacazeDulceata de coacaze

Ingrediente:

  • 1 farfurie adâncă plină cu vârf de coacăze
  • 1 kg zahăr
  • 4 pahare apă
  • 1 plic zahăr vani­lat

 

Mod de preparare:

Pui la fierţ apa cu zahărul şi-l laşi pe foc până se leagă siropul. Speli apoi coacăzele, le culegi de pe ciorchine, le cureţi de sârruuri şi le pui în siropul bine legat.

Le dai deoparte ca să-şi lase zeama şi după 1/4 de oră le pui la fiert. Dulceaţa este gata înainte ca siropul să stea bob.

Dulceaţă de coacaze

Dulceata de coacaze

Pofta bună!

1 comentariu

  1. E buna dulceata de coacaze?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.