Dulceata de fragi si coacaze rosii

Printeaza

Dulceata de fragi si coacaze rosii din: coacaze rosii, fragi, zahar, lamaie.

Ingrediente:Dulceata de fragi si coacaze rosii

  • 500 g coacăze roşii
  • 500 g fragi
  • un kg zahăr
  • sucul unei jumătăţi de lămâie

 

Mod de preparare:

Se pun fructele gata curăţate în cratiţa de dulceaţă şi se lasă 10 minute la foc mic. Se adaugă zahărul, sucul de lămâie şi se lasă pe foc 10 minute din momentul în care clocoteşte.

Se verifică dacă siropul este legat, se toarnă dulceaţa în borcane, se pun capace şi se întorc pe capac să se răcească.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.