Dulceata de ghimbir

Printeaza

Dulceata de ghimbir din: radacina de ghimbir, mar, zahar, apa.

Ingrediente:Dulceata_de_ghimbir

  • 500 g radacina de ghimbir curata
  • 1 mar
  • 250 g zahar
  • 250 ml apa

 

Mod de preparare:

Ghimbirul curăţat îl tai după prefe­rinţă. La fel procedezi şi cu mărul. Pui într-un vas ghimbirul, zahărul mărul şi apa. Aşezi la fiert, la foc mic, pentru 40 de minute, lei spuma care se formează şi laşi în continuare la fiert.

Când siropul s-aîngroşat,dai deoparte. Torni dulcea­ţa în borcane sterilizate şi închise erme­tic. Lasi la răcit la loc cald.

Dulceata de ghimbir

Dulceata_de_ghimbir

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • dulceata de ghimbir
  • dulceata de ghimbir reteta

2 comentarii

  1. Nu am mai auzit de o astfel de dulceata!

  2. Delia, ești proasta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.