Dulceata de rosii coapte
PrinteazaDulceata de rosii coapte
- 3 kg de roşii coapte
- 1 kg zahăr
- 2 pliculeţe de vanilie
- 1 esenţă de rom
Mod de preparare:
Cureţi rosiile de seminţe şi le tai în patru. Dacă foloseşti alte tipuri de roşii, le cureţi şi de coajă şi le dai în fiert. Apoi le laşi să se scurgă.
Pui zahărul în vas cu 1/2 l zeamă de roşii şi apoi pui siropul la fiert să se lege.
Adaugi şi roşiile scurse şi le fierbi până se leagă ca orice dulceaţă. La final adaugi vanilie, rom şi o pui la borcane.
Le laşi învelite într-o pătură, ca pe toate dulceţurile, până a doua zi.
Dulceata de rosii coapte
Pofta buna!
Incoming search terms:
- dulceata de rosii coapte
- dulceata de rosii