Contraindicații și Rețete Delicioase – Ghidul Complet. Carnea de miel este un aliment remarcabil, cu o istorie profundă și o prezență semnificativă în multe culturi și bucătării din întreaga lume. Carnea de miel este recunoscută pentru profilul său nutritiv impresionant. Este o sursă excelentă de proteine de înaltă calitate, […]
Dulceata din petale de trandafiri
PrinteazaDulceata din petale de trandafiri din: petale de trandafiri, zahar, apa, suc de lamaie.
Ingrediente:
- 500 g petale de trandafiri
- 2 kg zahar
- 500 ml apa
- sucul unei lamai
Mod de preparare:
Cu o foarfecă se taie partea albă a petalelor şi apoi se pun într-un vas. Se toarnă peste ele apă clocotită, se scurge imediat şi petalele se stropesc cu suc de lămâie.
Apoi, se răsfiră petalele cu degetele. Apa şi zahărul se pun pe foc până se formează un sirop în care se pun petalele şi se lasă la macerat 24 ore.
Apoi, se pun la fiert şi, din momentul în care a dat în clocot, se mai lasă aproximativ 30 de minute până ce petalele devin transparente.
Dulceata din petale de trandafiri
Pofta buna!
Creveti cu usturoi, sofran si vin alb
din: creveti, usturoi, vin alb sec, sofran, ulei de masline, patrunjel, paine, sare, piper. Redescoperiți savoarea mării cu această rețetă rafinată de creveți cu usturoi și șofran. Această combinație aromată, îmbogățită cu vin alb, transformă creveții într-un adevărat deliciu. Serviți această mâncare cu pâine crocantă pentru a absorbi […]