Dulceata din petale de trandafiri

Printeaza

Dulceata din petale de trandafiri din: petale de trandafiri, zahar, apa, suc de lamaie.

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Cu o foarfecă se taie partea albă a petalelor şi apoi se pun într-un vas. Se toarnă peste ele apă clocotită, se scurge imediat şi petalele se stropesc cu suc de lămâie.

Apoi, se răsfiră petalele cu degetele. Apa şi zahărul se pun pe foc până se formează un sirop în care se pun petalele şi se lasă la macerat 24 ore.

Apoi, se pun la fiert şi, din momentul în care a dat în clocot, se mai lasă aproximativ 30 de minute până ce petalele devin transparente.

 

Dulceata din petale de trandafiri

Dulceata_din_petale_de_trandafiri

Pofta buna!

 

 

 

Creveti cu usturoi, sofran si vin alb

din: creveti, usturoi, vin alb sec, sofran, ulei de masline, patrunjel, paine, sare, piper. Redescoperiți savoarea mării cu această rețetă rafinată de creveți cu usturoi și șofran. Această combinație aromată, îmbogățită cu vin alb, transformă creveții într-un adevărat deliciu. Serviți această mâncare cu pâine crocantă pentru a absorbi […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.