Dulceata de kiwi

Printeaza

Dulceata de kiwi din: kiwi, zahar, lamaie, rom.

Ingrediente:

  • 1 kg kiwi
  • 1 kg zahăr
  • 1 lămâie
  • rom

 

Mod de preparare:

Dulceata de kiwi: Fructele de kiwi se opăresc, apoi se decojesc şi se taie în bucăţi. Se pun într-un castron cu zahărul.

Lămâia spălată şi fără coajă se stoarce. Coaja şi sucul se pun peste fructe. amestecă şi se lasă la macerat 3 ore. Apoi se pune vasul să fiarbă la foc mic 1 oră.

Se îndepărtează spuma şi când este legată se pune în borcane.

In fie­care borcan se adaugă puţin rom, după gust. Se leagă, sau se capsează borcanele şi se păs­trează la rece.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Chateau Cheval Blanc: Istorie, servire si sfaturi – Ghidul Complet

Chateau Cheval Blanc: Istorie, servire si sfaturi – Ghidul Complet: Château Cheval Blanc, situat în Saint-Émilion, regiunea Bordeaux, este unul dintre cele mai prestigioase vinuri din lume, cunoscut pentru blendul său excepțional de Merlot și Cabernet Franc. Obținând clasificarea de Premier Grand Cru Classé (A) în Saint-Émilion, Cheval Blanc este admirat pentru echilibrul său, complexitate […]

Spaghete cu Scoici și Sos de Vin Alb

Spaghete cu Scoici și Sos de Vin Alb: este o rețetă rafinată și elegantă, perfectă pentru ocazii speciale sau pentru o cină romantică. Această rețetă combină aromele delicate ale scoicilor cu savoarea vinului alb, rezultând un fel de mâncare sofisticat și plin de arome mediteraneene. Este un preparat ușor de realizat, dar care impresionează prin […]

 

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • dulceata de kiwi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.