Dulceata de pepene galben cu scrotisoara

Printeaza

Dulceata de pepene galben cu scrotisoara din: pepene galben, zahar pudra, lamaie, scortisoara, zahar vanilinat.

 

Ingrediente:Dulceata de pepene galben cu scrotisoara

  • un kg pulpă de pepene galben
  • 600 g zahăr pudră
  • o lămâie
  • 2 batoane de scorţişoară
  • un plic zahăr vanilinat

 

 

Mod de preparare:

Se taie pepenele, se curăţă de seminţe si apoi se înlătură coaja.

Pulpa de pepene tăiată cuburi se pune cu zahărul, lămâia şi aromele într-o cratiţă.

Se lasă pe foc 20 de minute la foc mare, se reduce focul si se lasă la foc mic încă 25 de minute. Se pune dulceaţa caldă în borcane.

Se întorc pe capac şi se lasă să se răcească.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.