Ecler cu curcan şi ciuperci

Printeaza

Ecler cu curcan şi ciuperci

Ingrediente:Ecler cu curcan şi ciuperci

  • 500 g curcan fript
  • 250 g ciuperci
  • 3 linguri sos alb (v. reţeta)
  • sare
  • piper
  • Maggi
  • sos chaud-froid (v. reţeta)
  • puţin aspic
  • 24-26 ecleruri (v. reţeta de bază)

 

Mod de preparare:

Carnea de curcan friptă şi ciupercile fierte se amestecă cu sosul alb şi cu puţin Maggi.

Se taie eclerurile pe mijloc (în lung), se umplu, apoi se glasează cu sosul chaud-froid (v. reţeta de bază).

Cînd s-au răcit, se pen­sulează cu aspic şi se presară ciuperci tocate.

Sosul alb este mai gustos dacă se prepară cu supă de pasăre.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.