Ecler cu peşte afumat

Printeaza

Ecler cu peşte afumat

Ingrediente:Ecler cu peşte afumat

  • 500 g somn sau alt peşte afumat
  • 80 g unt
  • puţin piper alb pisat
  • zeamă de lămîie
  • sos chaud-froid (v. reţeta)
  • puţin aspic
  • 24-26 ecleruri (v. reţeta)

 

Mod de preparare:

Peştele se curăţă de oase şi se amestecă cu 80 g unt, piper şi zeamă de lămîie şi cu sosul.

Cu această tocătură se umplu eclerurile tăiate pe mijloc (în lung), se glasează cu sosul chaud-froid şi cind s-au răcit bine se pensulează cu aspic.

Se aşază pe un platou şi se ornează cu foi de salată, pătrunjel verde sau creson şi cu felii de lămîie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.