Ecler cu fructe uscate din: apa, unt, faina, oua, frisca, zahar, ciocolata, afine, caise uscate, zahar vanilat, nuca de cocos, sare, esenta de rom. Ingrediente: 250 ml apă 60 g unt 250 g făină 4 ouă 600 ml frişcă 125 g zahăr tos 100 g ciocolată albă 20G g afine 100 g caise uscate un […]
Ecler simplu – reţeta de bază
PrinteazaEcler simplu – reţeta de bază din: unt, apa, sare, faina, oua.
Ingrediente:
- 75 g unt sau ulei
- 1 /2 pahar apă
- sare
- 60 g făină
- 3-4 ouă
Mod de preparare:
Ecler simplu – reţeta de bază: Se pun la fiert apa, untul şi sarea şi cînd fierb se adaugă şi făina amestecandu-se bine.
Se ia de pe foc, se lasă cîteva minute după care se sparge cite un ou pe rînd şi se amestecă bine după fiecare ou.
Eclerul se toarnă pe o tavă. Se coace la foc moderat circa 20 .
Pofta buna!
Ecler cu crema de zmeura din: apa, unt, zahar, oua, sare, faina, ou, zmeura, lamaie, sirop de zmeura. Ingrediente: 250 ml apă 100 g unt 5 linguri zahăr 5 ouă 4 g sare fină 350 g făină 25 ml apă 115 g unt 85 g zahăr tos un ou 200 g zmeură Pentru glazura: […]
Eclere cu ciocolata si cafea din: lapte, vanilie, cafea, amidon de porumb, zahar tos, iaurt, faina, oua, albus, ciocolata si zahar pudra. Ingrediente: 600 ml lapte semidegresat 1 baton vanilie, taiat in jumatate, pe lungime 1 lingura cafea macinata 60 g amidon de porumb 50 g zahar tos fin 150 g iaurt degresat Pentru […]