Aperitiv cu legume si branza din: mazare, morcovi, porumb, telemea, sunca, oua, pesmet. Ingrediente: 200 g mazăre fiartă 5 morcovi 1 cutie cu porumb 150 g şuncă 200 g brânză telemea 6 ouă 2 linguri cu pesmet câteva frunze de mărar câteva frunze de pătrunjel ulei sare piper Mod de preparare: Curăţă morcovii şi […]
Rulada aperitiv cu somon din: crema de branza, somon, sare, marar, lipii. Ingrediente: 3 lipii 150 g cremă de brânză mărar 6 felii somon afumat 1 praf de sare Mod de preparare: Încălzeşti uşor lipiile. Freci crema de brânză cu sarea şi mărar tocat, după gust. Ungi lipiile cu brânză, apoi aşezi câte 2 […]
Aperitiv cu carne tocata din: carne tocata, oua, patrunjel, usturoi, faina, ulei. Ingrediente: 500 g carne tocată amestec 2 ouă 1/2 legătură pătrunjel 2 căţei usturoi 2 pachete sticksuri 150-200 g făină ulei, pentru prăjit sare piper sos de roşii Mod de preparare: Carnea se trece de două ori prin maşina de tocat. Se adaugă […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.