Eclere cu ciuperci si verdeata

Printeaza

Eclere cu ciuperci si verdeata din: sare, unt, faina, oua, , ceapa, ciuperci, marar, patrunjel.

retete

Ingrediente:

Eclere:

  • 125 ml apa
  • putina sare
  • unt cit o nuca
  • 175 g faina
  • 4oua

Umplutura:

  • 1 ceapa rasa
  • 250 g ciuperci la conserva
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • 1-2 oua

 

Mod de preparare

Apa, sarea si untul se pun la fiert. Cind clocoteste, se pune faina toata odata si se amesteca bine.

Se lasa sa se raceasca putin si se pun ouale pe rind, amestecind bine dupa fiecare.

Se pun gramajoare in tava unsa si se coc.

Pentru umplutura se caleste ceapa tocata marunt cu ciupercile, condimentele. La sfirsit se pun ouale.

Se lasa sa se raceasca compozitia si se umplu eclerele.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Aperitiv cu legume si branza

Aperitiv cu legume si branza din: mazare, morcovi, porumb, telemea, sunca, oua, pesmet. Ingrediente: 200 g mazăre fiartă 5 morcovi 1 cutie cu porumb 150 g şuncă 200 g brânză telemea 6 ouă 2 linguri cu pesmet câteva frunze de mărar câteva frunze de pătrunjel ulei sare piper   Mod de preparare: Curăţă morcovii şi […]

 

Rulada cu somon

Rulada aperitiv cu somon

Rulada aperitiv cu somon din: crema de branza, somon, sare, marar, lipii. Ingrediente: 3 lipii 150 g cremă de brânză mărar 6 felii somon afumat 1 praf de sare   Mod de preparare: Încălzeşti uşor lipiile. Freci crema de brânză cu sarea şi mărar tocat, după gust. Ungi lipiile cu brânză, apoi aşezi câte 2 […]

 

Aperitiv cu carne tocata

Aperitiv cu carne tocata din: carne tocata, oua, patrunjel, usturoi, faina, ulei. Ingrediente: 500 g carne tocată amestec 2 ouă 1/2 legătură pătrunjel 2 căţei usturoi 2 pachete sticksuri 150-200 g făină ulei, pentru prăjit sare piper sos de roşii   Mod de preparare: Carnea se trece de două ori prin maşina de tocat. Se adaugă […]

 

 

Aperitiv cald cu ciuperci

Aperitiv cald cu ciuperci

Aperitiv cald cu ciuperci din: ardei grasi, rosii, ciuperci, ceapa verde, orez, cascaval, oua, ulei de masline, paine, usturoi, frunze de telina, sare si piper. Ingrediente: 4 ardei graşi roşii 2 ardei graşi 2 roşii 200 g ciuperci 2 fire de ceapă verde 6 linguri orez fiert 2 linguri caşcaval ras 2 ouă fierte tari […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.