Energizant cu hrean

Printeaza

Energizant cu hrean: Se spala foarte bine 12 oua, apoi se pun intr-un vas, cu coaja cu tot, si se tin timp de 12 ore in suc natural de lamaie (trebuie sa le acopere).

Se scot ouale din sucul de lamaie, se sparg si se bat bine, dupa care se pun din nou in vasul cu suc de lamaie, in care se mai adauga 1 kg de hrean curatat de coaja si dat pe razatoare, 1 litru de tuica naturala tare (palinca de prune), 1 kg de miere.

Amestecul se tine la macerat intr-un borcan, vreme de noua zile, dupa care se iau zilnic, dupa mesele principale, 1-3 linguri.

 

 

Savurati!

 

 

 

Smoothie Energizant cu Ghimbir și Banane

Smoothie Energizant cu Ghimbir și Banane din: banane, ghimbir, lapte, miere, seminte de chia, gheata. Pentru zilele în care timpul nu este de partea voastră, dar aveți nevoie de un impuls de energie, acest smoothie cu ghimbir și banane este soluția perfectă. Combinând proprietățile revitalizante ale ghimbirului cu dulceața naturală a bananelor, acest smoothie nu […]

Batoane Energizante cu Acai

Batoane Energizante cu Acai din: nuci, seminte, fructe uscate, fulgi de ovaz, pulbere de acai, miere, ulei de cocos. Descoperiți puterea energizantă și beneficiile nutritive ale acestor batoane cu acai. Combinația de nuci, semințe, fructe uscate și pulbere de acai oferă o sursă excelentă de energie sustenabilă și nutrienți esențiali. Ideale pentru gustări rapide, aceste […]

 

Supa energizanta de spanac

Se mixează la blender 200 g frunze de spanac, 100 ml apă plată, 35-40 g miez de nucă, zeama de la ½ lămâie, 1-2 linguri ulei de măsline extravirgin, 3-4 căței de usturoi, câte  1 vârf de cuțit sare și măghiran Este un bun întăritor pentru sistemul imunitar și un energizant natural.     Pofta […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.