Escalop cu carne de vitel

Printeaza

Escalop cu carne de vitel din: carne de vitel, mustar, smantana, faina, sare, piper, patrunjel verde.

Ingrediente:Escalop cu carne de vitel

  • 6-7 buc carne de vitel pentru snitele
  • 1 lingurita cu varf de mustar
  • 100 g smantana
  • 1 lingurita de faina
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

 

Mod de preparare:

Cureti carnea de pielite şi o tai in felii de 1 cm grosime. Bati fiecare felie de carne cu ciocanul pentru snitele, pentru ca fibrele musculare sa se rupa (altfel carnea se strange la prajit), le treci prin putina faina si le prajesti in grasime fierbinte.

Pastrezi aceste snitele calde pe un vas cu apa fierbinte. Freci mustarul cu faina, smantana, putina sare, torni amestecul in grasimea ramasa de la fript si, daca trebuie, mai adaugi putina apa si lasi sosul sa clocoteasca.

Pregatesti separat un piure de cartofi, sote de legume si servesti la masa drept garnitura la snitele, peste care ai turnat sosul fierbinte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.