faina, lapte, ou, ulei, drojdie, sare, cartofi, sare sarat. Ingrediente: Aluat: 600 g făină 200-250 ml lapte 1 ou 3 linguri ulei 10 g drojdie proaspătă 1 praf de sare Umplutură: 4-5 cartofi 200 g caș sărat (sau telemea) Mod de preparare: Aluat: se dizolvă drojdia în lapte […]
Escalop la cuptor
PrinteazaEscalop la cuptor din: muschi de vita, faina, pesmet, oua, unt, costita, cascaval, sare, piper.
Ingrediente:
- 6 felii mari de muschi de vita
- 4 linguri faina
- 4 linguri pesmet
- 2 oua
- 50g unt
- 6 felii de costita
- 100g cascaval
- sare
- piper
Mod de preparare:
Escalop la cuptor: Bate feliile de muschi cu ciocanul de snitele pâna când se subtiaza uniform, apoi condimenteaza-le cu sare si piper.
Treci fiecare felie prin faina, ou batut si apoi prin pesmet si prajeste-o în unt, pe ambele parti. Asaza feliile prajite întro tava unsa cu unt si pe fiecare bucata de carne pune câte o felie de costita sau sunca.
Peste acestea rade cascavalul si poti sa torni si ou batut daca a mai ramas. Pune tava la cuptor pentru 20 – 30 de minute.
Se serveste cu garnitura de cartofi si cu salata de sezon.
Pofta buna!
naut, ceapa, patrunjel, coriandru, sare, boia iute, chimion, bicarbonat, faina, pita, rosie, ceapa, ardei, tahini. Falafel este o mâncare tradițională și populară în Orientul Mijlociu, în special în țări precum Liban, Israel, Egipt, Siria, Turcia și Iordania. Aceasta constă în gogoși vegetariene, preparate din năut mărunțit sau fasole garbanzo […]