Escalop de crenvursti cu mazare

Printeaza

Escalop de crenvursti cu mazare din: crenvursti, mazare, supa de vita, ulei.

Ingrediente:Escalop de crenvursti cu mazare

  • 6 fire crenvurşti
  • 400 g mazăre
  • 1 cub concentrat supă de vită
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se curăţă de pieliţă crenvurştii, se taie rondele şi se prăjes în trei linguri de ulei încins. Se fierbe mazărea, crudă sa congelată, având grijă doar la timpul de fierbere, să nu s zdrobească.

Se scurge şi se pune deoparte. Cubul concentrat se fierbe în 300 ml de apă, apoi se toarnă pest crenvurşti. Se amestecă uşor supa cu mazărea şi se serveste cu garnitură de orez.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.