Escalop de pui cu legume

Printeaza

Escalop de pui cu legume din: piept de pui, pesmet, ovaz, seminte de susan, patrunjel, sare, piper, ou, ulei de masline, rosii, broccoli, napi.

Ingrediente: Escalop_de_pui_cu_legume

  • 2 piepţi de pui fără piele
  • 6 linguri cu pesmet
  • 1 lingură cu ovăz
  • 1 lingură cu seminţe de susan
  • 1 lingură cu pătrunjel proaspăt, tocat
  • sare şi piper negru măcinat
  • 1 ou
  • 1-2 linguri cu ulei de măsline
  • rosii, broccoli si napi fierti

Mod de preparare:

Bate pieptul de pui folosind un ciocan pentru şniţele.

Taie fiecare piept în 3 bucăţi. Amestecă pesmetul, ovăzul, seminţele de susan, pătrunjelul, sare şi piper, într-un castron, într-un alt castron bate oul.

Dă carnea prin ou, apoi prin pesmet, încălzeşte uleiul într-o tigaie mare şi prăjeşte pieptul 2-3 minute pe fiecare parte, până devine auriu şi s-a pătruns.

Scoate carnea din tigaie şi las-o la cald până când o serveşti.

Serveşte cu roşii mici care au fost prăjite câteva minute în sosul rămas în tigaie, broccoli şi napi fierţi. Stropeşte legumele cu puţin ulei, asezonează. Aşază escalopul de pui deasupra.

Escalop de pui cu legume

Escalop_de_pui_cu_legume

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.