Escalop de vitel cu sos de smantana

Printeaza

Escalop de vitel cu sos de smantana din: faina, escalop de vitel, ulei, ceapa, ciuperci, sherry, smantana, tarhon, sare, piper.

Ingrediente: Escalop de vitel cu sos de smantana

  • 1 lingura faina
  • 4 bucati escalop vitel
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa, tocata
  • 150 g ciuperci
  • 2 linguri sherry
  • 200 ml smantana
  • 2 lingurite tarhon
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Aszonati faina intr-un bol si dati carnea prin amestec. Pastrati deoparte.

Incalziti uleiul si gatiti ceapa si ciupercile 5 minute. Adaugati carnea si gatiti 1 1/2 minute pe fiecare parte. Incorporati sherry si gatiti pana se reduce la jumatate.

Scoateti carnea si incorporati smantana, tarhonul si asezonati, apoi gatiti 3-5 minute. Adaugati escalopul si gatiti 2 minute.
Serviti preparatul cald cu legume si paste.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.