Escalop de vitel cu sos de smantana
PrinteazaEscalop de vitel cu sos de smantana din: faina, escalop de vitel, ulei, ceapa, ciuperci, sherry, smantana, tarhon, sare, piper.
- 1 lingura faina
- 4 bucati escalop vitel
- 2 linguri ulei
- 1 ceapa, tocata
- 150 g ciuperci
- 2 linguri sherry
- 200 ml smantana
- 2 lingurite tarhon
- sare si piper
Mod de preparare:
Aszonati faina intr-un bol si dati carnea prin amestec. Pastrati deoparte.
Incalziti uleiul si gatiti ceapa si ciupercile 5 minute. Adaugati carnea si gatiti 1 1/2 minute pe fiecare parte. Incorporati sherry si gatiti pana se reduce la jumatate.
Scoateti carnea si incorporati smantana, tarhonul si asezonati, apoi gatiti 3-5 minute. Adaugati escalopul si gatiti 2 minute.
Serviti preparatul cald cu legume si paste.
Pofta buna!