Foie gras cu vita si legume din: foie gras, vita, paine, sparanghel, cartofi, patrunjel, ulei de masline. Ingrediente: 450g foie gras (se poate folosi, după preferinţe, foie gras de raţă sau de gâscă) 200g x 4 steak-uri de vită 4 felii groase de pâine 300g de sparanghel 300g de cartofi mici pătrunjel, pentru decor ulei […]
Escalop de foie gras cu rubarba si portocala confiata
PrinteazaEscalop de foie gras cu rubarba si portocala confiata din: escalop foie gras, rubarba, portocala, zahar, unt, sos de rata si grand marnier.
Ingrediente:
- Escalop foie gras 4 buc. a câte 50 g
- Rubarbă 200 g
- Portocală 1 buc.
- Zahăr 100 g
- Unt 100 g
- Sos (fond) de raţă 2 dl
- Grand Marnier 1 cl
Mod de preparare:
Se prepară un sos din rubarbă cu unt, zahăr şi suc de portocală. Portocala se decojeşte, iar coaja se curăţă de partea albă, se taie pe lung julien, subţire şi se confi ază.
Se prepară un sos gastrite şi se deglasează cu sucul de portocale şi cu sosul (fond-ul) de raţă.
Se prăjesc într-o tigaie bucăţile de escalop. Se aşază pe rubarbă, se pune deasupra coaja de portocală şi se acoperă cu sos.
Escalop de foie gras cu rubarba si portocala confiata
Pofta buna!
Foie gras cu dulceata de ceapa si stafide
Foie gras cu dulceata de ceapa si stafide din: ficat de gâscă, ceapa, unt, rozmarin, cimbru, vin dulce, brandy, supă clară de pui, supă clară de pui, ghimbir pudră, ienibahar pudră, paprica, piper alb, scorţişoară, sare, smanatana, smochine, ceapa roşie ulei, zahăr, oţet balsamic, stafide, bulion, sare, piper. Ingrediente: 250 g ficat de gâscă 1 ceapă 1 lingură cu unt 1 fir de rozmarin 1 fir […]
Cum se prepara Foie gras cu dulceata (video)
Cum se prepara Foie gras cu dulceata – Foie gras cu dulceață este o combinație rafinată și savuroasă, perfectă pentru ocazii speciale sau pentru a impresiona invitații la cină. Acest preparat sofisticat îmbină textura catifelată a foie gras-ului cu dulceața fructelor, creând o explozie de arome care vor încânta papilele gustative. Este un exemplu perfect […]