Esenta de cafea

Printeaza

Esenta de cafea

Ingrediente:Esenta de cafea

  • 2 linguri calea prăjită şi rîşnită
  • 1 baton cicoare
  • 2 ceşti apă

 

Mod de preparare:

Punem apa la fiert într-un ibric mai mare şi cînd clocoteşte, adăugăm cicoa­rea. Lăsăm să fiarba 5 minute, apoi pu­nem cafeaua şi amestecăm bine cu o linguriţă.

Cînd spuma formată deasupra dispare, esenţa este gata. Acoperim ibricul cu o farfurioară sau cu un căpăcel şi lăsăm să se răcească.

Strecurăm esenţa printr-un tifon pus în patru, storcind bine ca­feaua depusă în fundul ibricului.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • esenta de cafea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.