Espeto mixto

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de frigarui cu: carne de curcan, carne de vita, ceapa, ardei gras verde, ardei gras rosu, ardei gras galben, porumb, ulei.

Ingrediente:Espeto mixto

  • 100 g carne de curcan
  • 100 g carne de vită
  • ceapă
  • ardei gras verde, roşu şi galben
  • porumb
  • ulei aromat

Mod de preparare:

Se taie carnea pentru frigă­rui, se feliază mai gros legumele şi po­rumbul şi se înfig pe ţepuşele pentru frigărui.

Se ţin în baiţ de ulei aromat timp de 24 de ore. A doua zi se frig pe grătar.

Espeto mixto

Espeto mixto

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.