Fajitas de pui cu ouă
PrinteazaO reteta delicioasa de fajitas de pui cu oua din: lipii, piept de pui, oua, morcov, mazare, fasole verde, ardei gras, ceapa, sos tabasco, cimen, oregano, ulei, sare si piper.
- 4 lipii mari
- 400g piept de pui
- 4 ouă
- 1 morcov
- 100 g mazăre
- 100 g fasole verde
- 1 ardei gras
- 1 ceapă
- 1 linguriţă sos Tabasco – foarte iute
- 1 linguriţă chimen măcinat
- 1 linguriţă oregano
- 100 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tăiaţi pieptul de pui în bastonaşe şi puneţi-l într-un castron împreună cu 50ml ulei, chimenul, sosul tabasco, sare şi piper. Amestecaţi bine şi puneţi la frigider pentru 15 minute. între timp căliţi în uleiul rămas ceapa tocată julienne, apoi după 2 minute puneţi ardeiul tăiat bastonaşe, mazărea, fasolea verde, morcovul fiert şi tăiat în cubuleţe.
Când legumele s-au înmuiat puneţi pieptul de pui şi căliti-l cu legumele 5-6 minute. Adăugaţi ouăle bătute bine cu un praf de sare şi lăsaţi la foc mic încă 5-6 minute, amestecând din când. împărţiţi compoziţia pe cele 4 lipii şi rulaţi. Serviţi preparatul cald.
Fajitas de pui cu ouă
Pofta buna!