Fajitas de pui

Printeaza

O reteta de fajitas de pui din: piept de pui, ceapa, oregano, scortisoara, chili, limete, ulei, lipii, smantana, guacamole, sare si piper.

Ingrediente:Fajitas de pui

  • 400 grame piept de pui dezosat3 ardei graşi
  • 1 ceapă
  • 1 lingură oregano uscat
  • 1 linguriţă de scortisoara măcinată
  • 1 linguriţă chili pudră
  • 2 limete
  • 3 linguri de ulei
  • 2 lipii mexicane de porumb (tortilla)
  • 40 ml smântână
  • 80 grame guacamole (sos din piure de avocado)
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Mai întâi pregăteşte puiul, care trebuie tăiat fâşii, nici prea groase, nici foarte subţiri. Pentru a extrage sucul din limete, presează-le înainte. Sucul obţinut se amestecă împreună cu condimentele (oregano, scorţişoară, piper de cayenne, sare şi piper), după care adugă puiul fâşii şi lasă-l la rece jumătate de oră.

Pregăteşte legumele – taie ardeii şi ceapa – iar în paralel prăjeşte cu puţin ulei încins carnea de pui marinată (nu e nevoie de mai mult de 5 minute). Apoi, adaugă în tigaie ceapa şi ardeiul gras. Pune compoziţia în cele două lipii şi adaugă guacamole şi smântână.

Fajitas de pui

Fajitas de pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.