Fantezie cu fructe

Printeaza

Fantezie cu fructe din: aluat, frisca, fructe, intaritor frisca, zahar, ciocolata.

Ingrediente:Fantezie cu fructe

  • 1 pachet aluat de patiserie
  • 1 cană frişcă (250 ml)
  • fructe proaspete (căpşuni, zmeură, piersici, struguri)
  • 1 întăritor de frişcă
  • 3 linguri zahăr
  • 2 ciocolate mici

 

Mod de preparare:

Se întind trei felii de aluat, de circa 5 cm diametru. Se taie trei cercuri. Se coc în cuptorul preîncălzit la 180° C până când devin aurii, se scot şi se lasă la răcit. Se amestecă frişca cu întăritorul până se obţine o cremă groasă.

Se unge prima felie de blat cu 1/3 din această spumă şi se pun deasupra fructe. Se acoperă cu a doua felie şi se continuă în acelaşi mod. Se unge felia de deasupra cu restul de frişcă, se ornează cu fructe şi cu fâşiuţe de ciocolată. Se lasă să se răcească. Se taie cu un cuţit foarte ascuţit.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.