Farfait cu fructe de vară

Printeaza

O reteta delicioasa de farfait cu fructe de vara din: smantana, zahar, biscuiti, capsune, mure si miere.

Ingrediente:Farfait cu fructe de vară

  • 300 ml de smântână dulce
  • 100 g de zahăr
  • 12 biscuiţi
  • 400 g de căpşune
  • 300 g de mure
  • 4 linguri de miere

 

Mod de preparare:

Smântână şi zahărul se bat până când se obţine o frişca tare. Fructele se spală şi se taie în bucăţi rnari, iar biscuiţii se pisează.

Se aleg 4 cupe potrivite care se ornează astfel: mai întâi se pune un strat de biscuiţi pisaţi, apoi un strat de căpşune şi miere, un strat de frişcă, apoi un strat de fructe – căpşune şi mure, deasupra frişcă şi la final, mure.

Puteţi orna cu coajă de portocală rasă Dresărată deasupra. Se dau cupele la congelator pentru minimum 1 oră.

Farfait cu fructe de vară

Farfait cu fructe de vară

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.