Farfait cu fructe de vară
PrinteazaO reteta delicioasa de farfait cu fructe de vara din: smantana, zahar, biscuiti, capsune, mure si miere.
- 300 ml de smântână dulce
- 100 g de zahăr
- 12 biscuiţi
- 400 g de căpşune
- 300 g de mure
- 4 linguri de miere
Mod de preparare:
Smântână şi zahărul se bat până când se obţine o frişca tare. Fructele se spală şi se taie în bucăţi rnari, iar biscuiţii se pisează.
Se aleg 4 cupe potrivite care se ornează astfel: mai întâi se pune un strat de biscuiţi pisaţi, apoi un strat de căpşune şi miere, un strat de frişcă, apoi un strat de fructe – căpşune şi mure, deasupra frişcă şi la final, mure.
Puteţi orna cu coajă de portocală rasă Dresărată deasupra. Se dau cupele la congelator pentru minimum 1 oră.
Farfait cu fructe de vară
Pofta buna!