Farfale cu ciuperci
PrinteazaO reteta delicioasa de farfale cu: ciuperci, sare, piper, smantana, unt, nucsoara, cimbru.
- 350-400 g farfale
- 250 g ciuperci
- sare
- piper
Ingrediente sos:
- 200 ml smântână
- 75 g unt
- nucşoară măcinată
- cimbru proaspăt
Mod de preparare:
Se pun pastele să fiarbă în apă clocotită cu un praf de sare şi câteva picături de ulei de măsline. După ce au fiert, se scurg în sită si se ţin câteva minute sub jet de apă rece.
Separat, se curăţă ciupercile, se spală şi se taie feliuţe. Se călesc în puţin unt si se condimentează cu sare. Se dau de-o parte să se răcească.
Pentru sos, se topeşte untul, se adaugă nucşoară măcinată, sarea, piperul şi smântână. Pastele se amestecă cu sosul de smântână si cu ciupercile.
Farfale cu ciuperci
Pofta buna!
Incoming search terms:
- farfale
- farfale cu ciuperci