Farfale cu ciuperci

Printeaza

O reteta delicioasa de farfale cu: ciuperci, sare, piper, smantana, unt, nucsoara, cimbru.

Ingrediente:Farfale cu ciuperci

  • 350-400 g farfale
  • 250 g ciuperci
  • sare
  • piper

Ingrediente sos:

  • 200 ml smântână
  • 75 g unt
  • nucşoară măcinată
  • cimbru proaspăt

Mod de preparare:

Se pun pastele să fiarbă în apă clocotită cu un praf de sare şi câteva picături de ulei de măsline. După ce au fiert, se scurg în sită si se ţin câteva minute sub jet de apă rece.

Separat, se curăţă ciupercile, se spală şi se taie feliuţe. Se călesc în puţin unt si se condi­mentează cu sare. Se dau de-o parte să se răcească.

Pentru sos, se topeşte untul, se adaugă nucşoară măcinată, sarea, piperul şi smântână. Pastele se ameste­că cu sosul de smântână si cu ciupercile.

Farfale cu ciuperci

Farfale cu ciuperci

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • farfale
  • farfale cu ciuperci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.